Vi er altid klar til at give dig de bedste service.

Gourmand Grill Bar & Sandwich er en unik restaurant beliggende i Ry, Danmark, som er kendt for eklektiske blanding af lækre retter.

Vi er stolte af at præsentere vores gæster for en kombination af traditionelle danske mad, som pølser og fiskefilet, grill retter, samt kinesiske, vietnamesiske og thailandske retter. Vi bruger altid friske råvarer, som bliver tilberedt fra dag til dag. – Det kan jo være nemt, sundt og lækkert.

Gourmand Grill Bar & Sandwich er et perfekt sted for dem, der ønsker at prøve et bredt udvalg af forskellige retter og kulturer i Ry.

Besøge vores restaurant og takeaway

Vores menukort inkluderer populære retter som hjemmelavet burger, grill, pølser, fiskefilet, bland andet danske mad, samt kinesiske, vietnamesiske og thailandske retter, som er lavet med friske ingredienser og krydderier.

Vi laver sund mad med friske kød og grøntsager helt fra bunden af og tilbyder en en stor menu som indeholder en bred vifte af variationer.

Er du til fast-food laves der lækre saftige hjemmelavede burgere på 200g oksekød. Vi stræber efter at tilfredsstille alle smagssanser, derfor tilbyder vi blandt andet også selvkombineret retter i vores China-boks som er en populær take-away mulighed.

Restauranten har et hyggeligt og afslappet miljø, med venligt og hjælpsomt personaler.